מחברים
פרופ' קרול מאיירס מחזיקה במינוי פרופסור אמריטה על שם מרי גרייס וילסון במחלקה ללימודי דתות באוניברסיטת דיוק. היא בעלת תואר ראשון במקרא מוולסלי קולג', ותואר שני ותואר דוקטור בלימודי יהדות והמזרח הקדום מאוניברסיטת ברנדייס. מאיירס חיברה שני ספרים על נשים במקרא ונשים בישראל הקדומה. נוסף על כך היא הייתה שותפה (יחד עם אריק מאיירס) בכתיבת פירושים על הספרים חגי וזכריה וכן בכתיבת מספר דוחות ארכאולוגיים חשובים. היא הייתה חברת סגל או מנהלת שותפה במחקרי שדה ארכאולוגיים רבים, שימשה כנשיאת החברה לספרות המקרא (Society of Biblical Literature) וכיום היא משמשת כנאמנה של קרנות ומכוני מחקר לארכאולוגיה.
פרופ' הרב יונתן מגונט (Magonet) הוא מנהל בדימוס של קולג' ליאו בק ופרופסור אמריטוס לחקר המקרא. קיבל תואר דוקטור לפילוסופיה מאוניברסיטת היידלברג והוסמך לרבנות בקולג' ליאו בק. מגונט הוא מחברם של מספר ספרים.
פרופ' הרב שאול מגיד הוא עמית מחקר במחלקה למדעי היהדות בדרטמאות' קולג' ופרופסור לשעבר במדעי היהדות באוניברסיטת אינדיאנה/בלומינגטון. הוא גם הרב של בית הכנסת פייר איילנד בסי־ויוּ, ניו יורק. הוא בעל תואר מוסמך מן האוניברסיטה העברית, בעל דוקטורט מאוניברסיטת ברנדייס, ובעל הסכמה לרבנות מרבנים בישראל. הוא גם מחברם של ספרים רבים של הגות יהודית מקורית, העוסקים בין השאר בחסידות ובקשר שבין היהדות והנצרות.
ד"ר הרב ג'רמי מוריסון מכהן כרב בטמפל ישראל בבוסטון מאז שנת 2001. הוא הוסמך לרבנות במכון למדעי היהדות בהיברו יוניון קולג', ניו יורק. הרב מוריסון היה המנהל המייסד של פרויקט ריברוויי. עבודת הדוקטורט שלו מאוניברסיטת ברנדייס עסקה בשימוש המקרא במטאפורות מתחום האומנות.
ד"ר הרב אדם מינץ הוא יושב הראש של 929 אנגלית, ספריה דיגיטלית עם יותר מ־700 כותבים בני זמננו על כל פרק בתנ"ך. הוא גם המייסד והרב של קהילת רעים אהובים במנהטן וחבר בסגל התלמוד של מהר"ת. לרב מינץ הסמכת "יורה יורה" ו"ידין ידין" מישיבת רבינו יצחק אלחנן (1986/1985) ודוקטורט בפילוסופיה מאוניברסיטת ניו יורק (2011). הוא מחברם של ספרים רבים בנושאי הגות יהודית מקורית.
פרופ' יצחק מלמד הוא פרופסור לפילוסופיה באוניברסיטת ג'ון הופקינס וחבר בוועדה המנחה של התכנית למדעי היהדות. מלמד הוא בעל דוקטורט לפילוסופיה מאוניברסיטת יל ותואר מוסמך בפילוסופיה והיסטוריה של המדע והלוגיקה מאוניברסיטת תל אביב.
פרופ' ניית'ן מקדונלד הוא פרופסור לפרשנות מקרא באוניברסיטת קיימברדיג', ועמית בקולג' סנט ג'ונס. בעבר הוא לימד וחקר באוניברסיטת סנט אנדרו ובאוניברסיטת גוטינגן. מחברם של כמה ספרים בנושא אורח החיים והאמונות של המקרא.
ד"ר דניאל א' מקללן הוא חוקר מקרא עצמאי. הוא בעל תואר דוקטור לתיאולוגיה ודת מאוניברסיטת אקסטר ופרסם מאמרים בכתבי עת רבים. בשנת 2022 התפרסם ספרו על דימויי ה' במקרא.
פרופ' ספוואת מרזוק היא פרופסור חבר לברית הישנה בסמינר האיחוד הפרסביטריאני בריצ'מונד, וירג'יניה. הוא בעל תואר דוקטור לחקר המקרא מסמינר התיאולוגי פרינסטון. מרזוק הוא מחברו של ספר העוסק בדימוי של מצרים בספר יחזקאל, ומחברם של מספר מאמרים.
ד"ר הרב מיכאל מרמור הוא פרופסור חבר למחשבת ישראל בהיברו יוניון קולג' – מכון למדעי היהדות בירושלים. את התואר הראשון שלו סיים באוניברסיטת אוקספורד ואת התואר השני והשלישי באוניברסיטה העברית בירושלים. חיבר וערך ספרים ומאמרים רבים בנושאי הגות יהודית מודרנית, ביניהם ספר מקיף על הגותו של אברהם יהושע השל.
פרופ' הרבה דליה מרקס היא פרופסור לליטורגיה ומדרש בהיברו יוניון קולג' (JIR) בירושלים. היא בעלת דוקטורט מהאוניברסיטה העברית, ובעלת הסמכה לרבנות מהיברו יוניון קולג' (בירושלים ובסינסינטי). פרסומיה עוסקים בפמיניזם ויהדות, וניתן לקראם בין השאר באתר הבית שלה: www.dalia-marx.com
ד"ר נפתלי משל הוא מרצה בכיר בחוגים למדע הדתות ולמקרא באוניברסיטה העברית בירושלים, שם גם קיבל את התואר השלישי שלו. את לימודי הבתר-דוקטורט הוא השלים בהודו, בלימודי ספרות סנסקריט בנושאי "מדע הקורבן" בהודו הקלאסית, והוא מחברו של ספר העוסק במבנים ה"דקדוקיים" של מערכת הקורבנות המקראית (הספר יצא בהוצאת אוקספורד).